Màrqueting Immobiliari turístic (I): mineria de dadesLes reserves online en el sector immobiliari són la mina de la qual podem extreure el màxim de dades. I, d’aquestes, quines poden ser les més útils ? I com podem creuar-les per treure’n el màxim rendiment ?

Per saber-ho el més important és haver dissenyat quina serà l’objectiu final de cadascuna de les dades que obtenim. En la majoria del casos en el màrketing immobiliari, l’objectiu és una bona segmentació per continuar la e-relació a través del Inbound Màrketing.

Per exemple, una primera dada útil és la de l’idioma del client o potencial client.

Afegim-li altres dades: quins tipus d’immobles interessen a les persones en llengua anglesa ? quins llocs de la nostra geografia ? quina altra informació ens aporten: són famílies ? busquen relax i platja i sol ; o són actius i volen practicar rutes i descobrir el territori ? Ens han informat de quines són les dates que faran vacances ?

Seguint l’exemple, podem crear una llista de tots els que volen rebre la nostra informació en llengua anglesa que ens han indicat que són família. I quina informació considerem que és la necessària i la més atraient per a fidelitzar al màxim de potencials clients del segment que hem creat a través de les dades analitzades ?

I aquí comença la part del Inbound Màrketing, que serà tema d’un altre post.

Foto: Gerd Altmann/Pixabay“Llegendes de Nit”, una reflexió personal Màrqueting immobiliari turístic (II): les dades dels clients
“Llegendes de Nit”, una reflexió personal
Màrqueting immobiliari turístic (II): les dades dels clients

Reply