A l’estiu, tips d’Analytics (IV)Mentre continuo buscant una nova feina (post que ho explico), mantinc els meus articles per aproximar-nos a Google Analytics. I avui, ens atiparem 😉 de Fonts de Trànsit.

Què signifiquen? Són les que identifiquen el mitjà que els visitants han utilitzat per a arribar a la nostra pàgina web.

Algunes de les Fonts més importants:

  1. Direct: Els usuaris que han arribat escrivint directament l’adreça de la nostra web o url en el navegador. Aquesta mètrica ens ajuda a comprovar la fidelització que obtenim.
  2. Referral: Els que arriben a la nostra web des d’un enllaç que es troba en una pàgina exterior o des d’un correu electrònic. Aquesta mètrica permet conèixer si els nostres continguts i/o productes són prou atractius com perquè siguin enllaçats per altres webs.
  3. Organic: Usuaris que accedeixen al nostre lloc web des dels motors de cerca (Google, Bing, etc). Amb aquesta mètrica podem analitzar com va les nostres accions de SEO.
  4. Social: Els que arribem via Xarxes Socials, inclosos els dels nostres anuncis a Facebook, Instagram, etc.
  5. Campanyes: Són els visitants que ens arriben a través de campanyes com anuncis a Google ADS, banners, Xarxes Socials, etc. Amb la mètrica podem calibrar si estem funcionant bé les inversions publicitàries.

I recordeu: tips en català té un significat diferent del tips en anglès 🙂Gràcies a tothom qui va assistir a la meva signatura al Sant Jordi d’Estiu Nou curs fet sobre Marketing a les Xarxes Socials
Gràcies a tothom qui va assistir a la meva signatura al Sant Jordi d’Estiu
Nou curs fet sobre Marketing a les Xarxes Socials

Reply