A la teva vida, practica el Kintsukuroi


Un nou dia en el Bon Camí,

Tea_bowl_fixed_in_the_Kintsugi_methodEl Kintsukuroi és una tècnica japonesa per reparar amb or o plata els objectes trencats. La filosofia de la reparació és que les esquerdes o les parts trencades són part de la història de l’objecte, i alhora, s’admira la recuperació de l’objecte que tornar a ser bonic i torna a la vida útil.

Practica en la teva vida el Kintsukuroi : les teves ferides i les teves cicatrius no poden ser esborrades, formen part de la teva història personal. Quan has estat ferit, només et queda reparar-te, tornar a enganxar la teva ànima trencada.  Per recuperar-te, tu has de ser l’artista recreador. Buscar l’or i la plata, les teves virtuts interiors, per reconstruir-te.

En el bon camí del Coaching-Assessorament Personal, recorda el Kintsukuroi : estima’t i no  siguis esclau del passat. Estima la teva nova realitat. Estima’t perquè ara ets més fort, més flexible, més adaptable.

I la resta del món no veurà les esquerdes. Veurà la teva nova bellesa.En el bon camí, rere les façanes hi ha noves realitats En el bon camí, una frase de… Pablo Picasso
En el bon camí, rere les façanes hi ha noves realitats
En el bon camí, una frase de… Pablo Picasso

Reply