Apareixo en un reportatge sobre literatura gironina al diari ARA


L’edició gironina del diari ARA ha publicat avui dijous, dia 22, un reportatge sobre l’actualitat de la literatura gironina. Al cantó d’escriptors i d’escriptores de gran prestigi, en una columna, hi surto jo 🙂

I és que a finals del 2019 vaig publicar “Els Mastegadors de Cendra” a través de Curbet Edicions, i tot i que, finalment, a causa de temporals i pandèmies diverses, no vam aconseguir fer una presentació oficial; sí que finalment vaig poder signar llibres en aquest estrany Sant Jordi d’estiu fet a la plaça Independència de Girona.

Sempre fa il·lusió, oi !!Nou curs fet sobre Marketing a les Xarxes Socials El meu títol del curs de Google Tag Manager
Nou curs fet sobre Marketing a les Xarxes Socials
El meu títol del curs de Google Tag Manager

Reply