Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (7)Escric el setè article. Tens més de 40 anys i estàs a l’atur. Què podem fer ? Havia d’escriure d’una altra temàtica, però el comentari d’una persona que em demanava ampliar l’anterior escrit, sobre l’autoestima, m’ha fet modificar la planificació.

Avui escriuré sobre el valor, l’esforç i la disciplina. I per què ? Per admiració als artistes que han participat en el Festival Internacional de Circ de Figueres, al qual vaig assistir-hi en companyia de la família.

Us imagineu que cada dia de funció us juguéssiu la vida (com els acròbates) o el risc de patir greus lesions medul·lars (com els forçuts o els equilibristes) ??

Us imagineu com serien les nostres vides amb el valor, l’esforç i la disciplina dels artistes de circ ??

Valor ? Perquè tots els nostres projectes ens obliguen a ser valents. És a dir, valentia davant els problemes, valentia per fer front a les incomprensions dels altres, i valentia davant d’un mateix.

Esforç ? Perquè per aspirar als nostres somnis necessitem l’esforç. És a dir, la força per a resistir a les frustracions, la força per supera els retards, i la força per fer-ho millor cada dia.

Disciplina ? Perquè mantenir les il·lusions és el secret de l’autoestima. És a dir, autoestima per creure en tu, autoestima per evolucionar i canviar, i autoestima per viure els teus somnis.

Els artistes de circ cada dia viuen aquestes tres característiques. Us imagineu aplicar-les cada dia a les nostres feines, a les nostres vides, als nostres somnis i projectes ??

Arribaríem al màxim, com ho fan els artistes de circ cada vegada que surten a la pista.

*** Foto de Bertrand Guay, publicada pel departament de premsa del Festival Internacional de Circ-Elefant d’Or de Figueres edició 2016Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (6) Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (8)
Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (6)
Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (8)

Reply