Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (8)Escric el vuitè, i últim, escrit d’aquesta sèrie de reflexions sobre la experiència de quedar-se a l’atur en la franja d’edat dels 40 als 46 anys, la frontera laboral més complicada de totes. Saps que tens el perfil per alguna feina, has fet l’entrevista, fins i tot un psicotècnic… però no truquen. I saps que és per l’edat.

Què toca fer ? Potser és el moment de començar a caminar sol@. Potser és el moment de fer-te autònom, empresari, emprenedor… en definitiva, si ningú no t’agafa per l’edat, que la teva edat sigui el trampolí per un nou inici.

El meu darrer consell és el de focalitzar tota la teva energia en els teus punts forts. Què pots aportar ? En què ets mestre ? En què pots abocar-hi tota la teva experiència ?

Què saps fer i què pots aportar al món gràcies a tenir més de 40 anys ??

Potser tens prou empatia com per muntar un bar i fidelitzar la clientela. Potser treus l’ànima d’artista i et dediques a pintar i a provar sort en concursos de pintura rapida… què més dóna ?

Quan tens més de 40 anys i et quedes a l’atur, és el millor moment per reinventar-te. Per començar de zero. Quedar-te quiet és morir.

Pensa en tu. Inverteix en tu. Creu en tu.

 

*** Gràcies a tots els que heu llegit aquesta sèrie de vuit articles sobre les experiències d’un aturat de més de 45 anys.

 

Foto :  Openphoto (Chris)

 Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (7) Coaching Comunicatiu : treballes amb gent estrangera ?
Coaching : Ets un aturat major de 40 anys ? Què podem fer ? (7)
Coaching Comunicatiu : treballes amb gent estrangera ?

Reply