El calendari d’un Community, el millor regal de Reis !!En la Comunicació Digital, tant en la vessant de màrqueting com en la vessant d’informació, el millor regal de Reis és… un bon calendari 😉

I és que la planificació és la primera eina que cal tenir en començar l’Any Nou.  N’hi ha de molts tipus i de possibilitats. En el meu cas, uso una plantilla d’Excel modificada, molt senzilla, amb unes fileres per dies i setmanes, i unes columnes per feines a les xarxes socials.

Amb això tinc una visió esquemàtica dels dies i dels clients que ja tinc un tema previst, i dels dies en els quals caldrà comunicar alguna cosa nova.

En altres ocasions, i amb una visió més genèrica de Social Media Manager, planifico les feines de caràcter temàtica. Per exemple, tots els divendres buscar i publicar continguts de caire humorístic per la xarxa Facebook d’un client.

Aquesta combinació em permet visualitzar, i per tant preveure i memoritzar, els continguts “marc” i els continguts “específics” per a cada client a mesura que passen els dies i les setmanes.

La planificació és fonamental per a la Comunicació Digital.

I ara que estic a punt de tancar el calendari del 2016, és el millor moment per a desitjar-vos un Bon Any Nou 2017 !!

Imatge d’ Openphoto

 Gravar i Editar un vídeo en un mòbil : Comunicació Digital Just in Time !! Tertúlia a Fem Girona Ràdio : un any del canvi d’alcaldia de Girona i!!
Gravar i Editar un vídeo en un mòbil : Comunicació Digital Just in Time !!
Tertúlia a Fem Girona Ràdio : un any del canvi d’alcaldia de Girona i!!

Reply