Felicitació pública al Linkedin per a un professional de les vendes


Vull felicitar públicament a David Planas Campeny un gran professional de la venda en automoció a DIFI Girona. El seu principal valor?, la escolta activa del potencial client.

Durant el darrer mes he estat passant per concessionaris per adquirir un nou vehicle. He explicat les mateixes necessitats a un grapat d’assessors comercials, o venedors si voleu dir-ho així, he vist i he analitzat com m’han tractat.

He parlat amb persones tant automatitzades que s’han limitat a demanar-me informació, entrar-la a l’ordinador, imprimir-me el document… la Revolució Algorítmica s’endurà molts llocs de feina si ens limitem a fer això 🙁

Però la escolta activa és una part fonamental en el procés de captació, enteniment, fidelització, i si s’escau, la venda.

David Planas va saber entendre què necessitava jo i va saber emmarcar-me les millors solucions. Sense oferir-me res més del que jo necessitava. Va presentar-me els vehicles que considera més idonis, va donar-me tota la informació comparativa dels punts forts i febles de cada opció. Sense anar més enllà de les meves necessitats. Sense vendre’m cap moto, per dir-ho de manera planera.

És d’agrair trobar-te amb un professional de les vendes que pensa i posa el client com a nucli principal de tota la seva feina #comercials #automocióMàrqueting Immobiliari Turístic (VI): per què cal eliminar les Key Words negatives? Publico un nou llibre, “Els Mastegadors de Cendra”
Màrqueting Immobiliari Turístic (VI): per què cal eliminar les Key Words negatives?
Publico un nou llibre, “Els Mastegadors de Cendra”

Reply