Gràcies a tothom qui va assistir a la meva signatura al Sant Jordi d’EstiuEl llibre NO presentat oficialment, encara, “Els Mastegadors de Cendra” ja ha viscut un Sant Jordi especial i únic: el d’Estiu 2020, ja que el de debò, el 23 d’abril, va quedar suspès per la pandèmia de la Covid-19.

Gràcies a tothom: a les amistats que van voler comprar el llibre, a la Llibreria 22, que em va permetre vendre el meu llibre i signar-lo al seu estand de la plaça Independència de Girona, i també, al meu editor, Quim Curbet (Curbet Edicions).

Va ser un baló d’oxígen en aquests difícils dies, en el quals he perdut la feina i n’estic buscant una nova.

A la fotografia, una petita cua per signar el meu llibre. Gràcies, una vegada més 🙂BUSCO FEINA !! A l’estiu, tips d’Analytics (IV)
BUSCO FEINA !!
A l’estiu, tips d’Analytics (IV)

Reply