Màrqueting Immobiliari Turístic (V) : El valor de les descripcions als anuncis de GoogleSituem-nos en la pell d’un potencia client. Imaginem un buyer d’un país del nord d’Europa interessat en llogar un apartament (o casa, o vil·la) per a les seves vacances a la Costa Brava. No en sap res de la nostra empresa immobiliària.


Seguim amb l’exemple: el nostre anunci a Google ADS atrau un primer interès d’aquest potencial client. Ha llegit els copys dels titulars, però siguem sincers: gairebé totes les immobiliàries turístiques donen voltes als mateixos conceptes: lloguers, ofertes, vacances, apartaments, vil·les, piscines, etc.


Com podem continuar atraient-lo fins que faci el clic que és el nostre objectiu ?


Explotant bé les dues línies de descripcions de cada anunci de Google.
En aquestes dues descripcions, de 90 caràcters cadascuna, ens cal exposar els principals valors de la nostra marca immobiliària. Allò que ens individualitzi de manera total, que sigui impossible de confondre’ns amb la resta de la competència.


Un exemple d’aquesta individualització: l’antiguitat de la empresa. Des de quan hi som ? Des de fa 25 anys ? 30 ? 40 ? Això és valor de marca que demostra solidesa, experiència, arrelament… un punt inicial de confiança cap el nostre potencial client que no ens coneix de res.

Altres exemples: les zones geogràfiques més interessants en les quals oferim els immobles. Platges de Llançà ?, Cales de Begur ? A prop d’un camp de golf ? A 20 minuts de l’aeroport de Girona ? En definitiva, què ens diferència de la nostra competència immobiliària ?

Si assolim una perfecte harmonia entre els tres titulars i els dues descripcions, el nostre anunci a Google ADS assolirà uns millors resultats, tan de clics com dels CTR.

Foto d’ús lliure : PixabayMàrqueting Immobiliari Turístic (IV): anuncis a Google de Text o Adaptables ? Màrqueting Immobiliari Turístic (VI): per què cal eliminar les Key Words negatives?
Màrqueting Immobiliari Turístic (IV): anuncis a Google de Text o Adaptables ?
Màrqueting Immobiliari Turístic (VI): per què cal eliminar les Key Words negatives?

Reply