Màrqueting Immobiliari Turístic (IV): anuncis a Google de Text o Adaptables ?Google ADS ens ofereix diverses possibilitats per fer anuncis, i entre elles, els de text i els adaptables. Pel màrqueting immobiliari quin dels dos és més favorable ? Dependrà de la nostra estratègia publicitària.

Per la meva experiència, els anuncis de text són els millors per a les ofertes específiques. Per exemple, pels descomptes de temporada, o per promocionar un immoble de manera singular. Això ens permet concentrar tot l’esforç creatiu dels nostres copys en els 3 titulars per atraure l’interès del potencial client i enviar-lo directament cap el link de l’immoble que oferim.

L’avantatge d’aquesta via és que Google ADS reforça les nostres campanyes específics i el trànsit cap a les pàgines concretes, o les landing pages, si anem creant grups i anuncis. Recordeu que Google recomana iniciar una campanya amb un mínim d’un grup i un mínim de 3 anuncis per cada grup.

El segon tipus d’anuncis que avui estudiem són els adaptables. Els que Google et permet de combinar diversos títols, i els mateixos algoritmes els aniran combinant segons càlculs inimaginables pels mortals 😉  

Aquest segon grup són els més aptes per a campanyes de branding. En permetre combinar diversos titulars ens podem concentrar en els valors de marca, en els missatges del cuore bussines i en tots aquells titulars que potenciïn la nostra presència empresarial. Per exemple, immobiliària turística, lloguer de vacances, lloguer i compravenda a la Costa Brava, etc.

L’avantatge d’aquests titulars és que enllaces cap a la home directament, o bé cap a una landing page, perquè ens coneguin de manera general. Qui som, què fem, què oferim… és a dir, és ideal pel branding i per l’inici del procés de fidelització. Des d’allà, usarem tècniques de inbound màrqueting per continuar el procés de transformar el visitant en client.

Foto  Image by Darwin Laganzon from PixabayMàrqueting immobiliari turístic (III): paraules claus en altres idiomes Màrqueting Immobiliari Turístic (V) : El valor de les descripcions als anuncis de Google
Màrqueting immobiliari turístic (III): paraules claus en altres idiomes
Màrqueting Immobiliari Turístic (V) : El valor de les descripcions als anuncis de Google

Reply