Màrqueting Immobiliari Turístic (VI): per què cal eliminar les Key Words negatives?


En publicitat immobiliària turística a Google ADS un dels punts que cal treballar gairebé a diari és la eliminació de les Key Words Negatives. I per què en diem negatives? Perquè fan publicar els nostres anuncis a una audiència que, realment, no els interessa el que oferim. Per tant, perdem diners i perdem oportunitats d’aparèixer davant la potencial audiència que sí ens interessa.

I això és fonamental en el màrqueting immobiliari turístic perquè tots competim amb paraules claus positives que són pràcticament idèntiques. Per exemple, si fem un anunci en català a Google ADS totes les immobiliàries costaneres treballarem amb paraules claus molt similars: “lloguer” “apartaments primera línia”, “vacances estiu”, etc. I això també passa amb qualsevol altre idioma amb el qual en toqui fer publicitat online dins aquest sector.

I aquí entra la importància gairebé fonamental d’eliminar el màxim de Key Words Negatives. A la imatge que acompanya aquest escrit, hi veureu en alemany aquestes frases “ferienhaus Menorca / Fuerteventura”. Quines són les paraules negatives? Menorca i Fuerteventura, dues illes de Balears i de Canàries respectivament.

Per què? Perquè l’objectiu de la nostra publicitat online és captar potencial client de parla alemany cap a la Costa Brava. Per tant, perdem diners i oportunitats amb els noms d’aquestes illes. Cal posar-les com a Key Words Negatives i que Google ADS no publiqui els nostres anuncis quan apareguin aquests mots negatius pels nostres objectius publicitaris.

Ens interessa el client potencial que escrigui “ferienhaus Costa Brava/ Llafranc, etc”. En definitiva, eliminar les Key Words Negatives ens ajudarà a millorar l’impacte de la publicitat online i a emmarcar millor al potencial client al qual volem dirigir-nos.Màrqueting Immobiliari Turístic (V) : El valor de les descripcions als anuncis de Google Felicitació pública al Linkedin per a un professional de les vendes
Màrqueting Immobiliari Turístic (V) : El valor de les descripcions als anuncis de Google
Felicitació pública al Linkedin per a un professional de les vendes

Reply