Storytelling : la Comunicació, a l’empresa, és una eina de vendaQuan dius a la gent que ets especialista amb Storytelling has d’afegir : comunico els valors d’una empresa. Perquè la Comunicació, a qualsevol empresa, és una eina de venda. Però hi ha tècniques de màrqueting per a comunicació empresarial i també existeixen les tècniques del Storytelling.

En aquest cas, el més important és entendre quins valors vol transmetre el client o l’empresa. Quina és la essència que vol mostrar al món ? Perquè és a partir d’aquí que podem construir un relat que serà diferent i alhora coherent a totes les xarxes socials on la empresa sigui present.

Si el producte final és tangible, és a dir un producte físic, el Storytelling es combinarà amb les tècniques del E-màrqueting. Una equilibri entre ambdues branques comunicatives pot assolir objectius, p.ex de fidelització, de manera ràpida i efectiva.

Si el producte és un servei llavors el Storytelling augmenta el seu valor ja que el relat dels valors són els que diferencien i singularitzen a qualsevol empresa en les xarxes socials.

No és el mateix vendre online un cotxe que un despatx jurídic o una assessoria. La comunicació empresarial ha de saber combinar els objectius de venda amb altres objectius que només un bon relat pot assolir com és la fidelització a través dels valors de la empresa.

Per això un especialista en comunicació pot treballar bé amb el departament de màrqueting.

Foto : Openphoto.netTertúlia a Fem Girona Ràdio : un any del canvi d’alcaldia de Girona i!! Que no faci mandra : cal adaptar el missatge a cada xarxa social !!
Tertúlia a Fem Girona Ràdio : un any del canvi d’alcaldia de Girona i!!
Que no faci mandra : cal adaptar el missatge a cada xarxa social !!

Reply